לא גומרת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/12/2006 | 14:49 | מאת: זיוה

אני נמצאת עם בן זוגי כבר שנה וחיי המין שלנו ממש טובים בחודשים הראשונים תמיד הייתי מגיעהלאורגזמה גם מהחדירה וגם מהמשחק המקדים אך בחודשים האחרונים איני מצליחה לגמור וזה מטריד אותי וגם את בן זוגי האם הבעיה היא פסיכולוגית או אולי פיזית ומשהו בגופי השתנה??

14/12/2006 | 09:58 | מאת: שירה

שלום זיוה שתי האפשרויות שהעלית קיימות - גם הפן הפיסי וגם הפן הרגשי. בלי להכיר אותך, את חייך, את הדברים שמטרידים אותך וכן הלאה, כמובן שאין סיכוי שאוכל להשיב לך חד משמעית מהם הגורמים שמפריעים לך להגיע לאורגזמה בחודשים האחרונים. יתכן שאת זקוקה לגיוון ביחסי המין שלך עם בן זוגך, יתכן שהדברים שגירו אותך בעבר הפכו שגרתיים מדי עבורך ואולי הגיע הזמן לרענון ולחידוש. נסו להפעיל את הדמיון ולהיות יצירתיים, אולי זה יעזור ? חוץ מהצד ה"טכני" של הדברים, הרבה דברים אחרים עלולים להשפיע על האורגזמה, במיוחד האורגזמה הנשית. עייפות, מחשבות מטרידות, כעסים מודחקים, חשבונות לא פתורים עם בן הזוג... נסי לחשוב עם עצמך ולבחון מה עבר עליך (ועליכם) במשך החודשים האחרונים, והאם יש סיבות שעלולות להפריע במהלך קיום יחסי המין. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו