אין אורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/12/2006 | 10:03 | מאת: מיכל

אני בת 35, נשואה, מעולם לא הצלחתי להגיע לאורגזמה, לפורקן, גם לא באוננות, בעלי מתחשב ומנסה לעזור אבל אני לא מצליחה, אני מרגישה תסכול, האם אפשר לטפל בזה??

12/12/2006 | 10:40 | מאת: רוני

הרבה נשים לא מגיעות לסיפוק ביחסי מין הדרך הטובה ביותר היא ללמוד לענג את עצמך ואז להדריך את בנזוג לאותם מקומות שמעוררים בך את התשוקה המינית יתכן ואת אינך מכירה את גופך ולכן את מתקשה להגיע לפורקן נסי לקרוא את הספרים הבאים ומקווה שיעזור לך להגיע לסיפוק במידה ולא עלייך לפנות לייעוץ סקסולוגי אני רוצה להמליץ על שלושה ספרים: סקס עכשיו פול ג'ואנידס, דריק גרוס ספר זה מסביר איך להגביר את ההנאה מהמגע המיני בלי לגלוש לפורנוגרפיה. בודאי כבר קראת את "לעצמך-מיניות האשה " ע'י ברבך לוני גרפילד http://www.mitos.co.il/Book/BookFocus.asp?ID=123356&PopupID=0 וכן "עינוגי אישה", נכתב על ידי רייצ'ל סוויפט בהוצאת אחיאסף. http://www.mitos.co.il/Book/BookFocus.asp?ID=13713 שני אלה מכוונים ללמד נשים במיוחד כיצד לאהוב את גופן ועל ידי כך ללמוד להפיק יותר הנאה גם מהמגע המיני הזוגי. לידיעה כללית שתי חנויות ספרים מני רבים באינטרנט כי לא כל אחד שש להכנס לחנות ספרים ולבקש ספר על מין. www.mitos.co.il וסטימצקי באינטרנט: www.ibooks.co.il

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו