בתולה..

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/12/2006 | 09:14 | מאת: חן

כדי להכנס להריון, חייב הגבר לקרוע את קרום הבתולים של האישה או שיש אפשרות להכנס להריון גם עם חדירה ללא קריעת קרום הבתולים? האם כל אחת חשה בכאב רב או שיש נשים שלא מרגישות כאב?

11/12/2006 | 18:27 | מאת: רוני

אין צורך לקרוע את קרום הבתולין על מנת שיתאפשר הפריה - ניתן להכנס להריון גם לא בוצעה חדירה מלאה מספיקה טיפת זרע עם כמה זרעונים זריזים על מנת שיבצעו את ההפריה כהלכה לגבי עניין הבתולים - איבוד הבתולים ממש לא חייב להיות קשור לדימום. נשים רבות לא מדממות כלל בקיום יחסים לגבי הכאב זה אישי וכל אשה חווה סוג של כאב ברמה שונה אין לצפות שיחסי מין בפעם הראשונה יהיו מהנים.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו