הבדלי צרכים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/12/2006 | 18:25 | מאת: גלעד

ד"ר חסון שלום רב. אשמח לקבל את תגובתך לשאלתי . מדוע נשים טוענות להבדלי צרכים בשטח המין לאחר הנשואים ? מדוע נושא כזה לא עולה לפני הנשואים ? הרי הבדל כזה לטענתם קיים תמיד , אז היכן היה ההבדל לפני טכס הכלולות ? תודה גלעד פרטיש

14/12/2006 | 10:01 | מאת: שירה

שלום גלעד אין לי מושג מי זה/מי זו דר' חסון, לכן אענה בשם עצמי ולא בשמו/שמה... השאלה שלך מאד כוללנית לטעמי, ואינה מאפשרת תשובה מכובדת. אין לי אפשרות להתייחס ל"כל הנשים" כשם שאין לי אפשרות להתייחס ל"כל הגברים". אשמח לענות לך כמיטב יכולתי אם תשתף בסיפורך האישי, ותספר מה קורה *אצלך* באופן פרטי בתוך המערכת הזוגית. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו