שאלה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/12/2006 | 09:41 | מאת: רונית

שלום, בפעם האחרונה שקיימתי יחסי מין עם בן זוגי, גיליתי לאחר מכן ששפתי הפות שלי התנפחו וממש בלטו החוצה והיו אדומות. לא הרגשתי כאב בזמן או אחרי קיום יחסי המין, והנפיחות ירדה לגמרי במשך היום. האם זה משהו שצריך להדאיג אותי או שיכול להיות שזה קורה מהחיכוך.

10/12/2006 | 13:10 | מאת: רוני

אין מקום לדאגה יחסי מין המבוצעים בחדירה עלולים לגרום לנפיחות בשפתיי הפות עקב החיכוך וההתרגשות המינית

10/12/2006 | 13:10 | מאת: רוני

אין מקום לדאגה יחסי מין המבוצעים בחדירה עלולים לגרום לנפיחות בשפתיי הפות עקב החיכוך וההתרגשות המינית

19/02/2007 | 23:45 | מאת: נטלי

שלום רוני, וכמו כן,כפי שאיבר המין של הגבר מזדקף בעת הנאה וחיכוך...גם הדגדגן מתקשה ומזדקר.בדיוק כמו הפין.זה עובד אותו דבר.גם אז,גם את מרגישה חרמנית. כול טוב,נטלי.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו