לא מרגישה יותר מידיי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/12/2006 | 01:44 | מאת: אנונימוס מתוסכלת

אני בת 24 ורק לאחרומה התחלתי לקיים יחסי מין .... לקח לי כמה שנים להיות שלמה עם המעשה... הכל כתוצאה מחינוך ורקע משפחתי שמרני .. הפרטנר שלי הוא לא בן זוד אלא אדם שאני מכירה כבר שנתיים ואיתו בחרתי לקיים יחסי מין מתוך בחירה ואני דיי שלמה הבעיה היא שאני לא מרגשיה שום הנאה כמעט בחדירה ובטח ובטח לא גומרת ואני נורא מודאגת ופוחדת שלא אצליח להנות מסקס לעולם מה לא בסדר בי ??? נ.ב יש משחק מקדים והבחור קשוב לי ומתחשב מאוד .. וגם מנוסה ושואל מה אני אוהבת וכו... אבל הבעיה היא שרוב הזמן אין תחושה יותר מידי מרגשת כמו שמספרות חברותיי המנוסות

14/12/2006 | 10:17 | מאת: שירה

שלום לך מבלי להכיר אותך, ורק על פי מה שאת מספרת, אפשר לשער שאולי מקור חוסר ההנאה שלך טמון בחינוך והרקע השמרניים עליהם גדלת. בהנחה שהיחס למין שהוטבע בך בילדותך היה שמרני וקפדני, אפשר להניח שיש לך עכבות או מחסומים רגשיים הקשורים ליחסים מיניים שלא במסגרת של נישואים למשל. יתכן שמשהו בתוכך לא מרגיש בנוח עם העובדה שאינך שומרת על בתולייך עד החתונה, ויתכן שיש בתוכך דרכי חשיבה מאד מסויימות הנוגעות לאופייה של אישה שמקיימת יחסים עם גבר ללא מסגרת של נישואים. גם לו לא היית תוצר של חינוך שמרני, עדיין הייתי אומרת לך שדרוש זמן עד שלומדים ליהנות מקיום יחסי מין. נדיר שיחסי מין הם מענגים ונפלאים כבר מן ההתחלה, זה תהליך של למידה שדורש זמן השקעה וסבלנות. מכיוון שאת מספרת שאת מגיעה מרקע שמרני, אז אדרבא: יידרש זמן כדי לשנות את דרכי החשיבה השמרניות הללו, על מנת שתוכלי להרגיש משוחררת ונינוחה במהלך יחסי המין. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו