חיי גיהנום

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/12/2006 | 12:13 | מאת: דנה

אני נשואה כבר 6 שנים ובהם לא חוויתי אף פעם הנאה ממין. (לא שכבתי לפני הנישואין עם אף אחד). פניתי להרבה מארפאות אבל אף אחד לא עזר לי. אני על סף התמטטות בעלי מרגיש שאני לא מרגישה אותו כשהוא שוכב איתי לכן נמנע לקיים יחסי מין איתי רוב הזמן, והבעיה המטרידה אותי מאוד שהפכתי לאדם עצבני מאוד לא סובל שום דבר ושמתעוררת עם מצב רוח גרוע ומחפשת תמיד אדם לריב איתו.....

06/12/2006 | 15:14 | מאת: רוני

לא ברור אם חווית הנאה באוננות. מניח שיש לך חוסר הכרות עם גופך והכרת אותם מקומות שגורמים לך להנאה קראי את הספרים המצורפים אולי יועילו ואם לא אז כדאי לפנות למרפאה סקסולוגית אני רוצה להמליץ על שלושה ספרים: סקס עכשיו פול ג'ואנידס, דריק גרוס ספר זה מסביר איך להגביר את ההנאה מהמגע המיני בלי לגלוש לפורנוגרפיה. בודאי כבר קראת את "לעצמך-מיניות האשה " ע'י ברבך לוני גרפילד http://www.mitos.co.il/Book/BookFocus.asp?ID=123356&PopupID=0 וכן "עינוגי אישה", נכתב על ידי רייצ'ל סוויפט בהוצאת אחיאסף. http://www.mitos.co.il/Book/BookFocus.asp?ID=13713 שני אלה מכוונים ללמד נשים במיוחד כיצד לאהוב את גופן ועל ידי כך ללמוד להפיק יותר הנאה גם מהמגע המיני הזוגי. לידיעה כללית שתי חנויות ספרים מני רבים באינטרנט כי לא כל אחד שש להכנס לחנות ספרים ולבקש ספר על מין. www.mitos.co.il וסטימצקי באינטרנט: www.ibooks.co.il

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו