האם יש קשר?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/12/2006 | 19:04 | מאת: חופית

היי האם יש קשר לדעתך בין משיכה מינית לכימיה בין בני זוג מחוץ למיטה?

04/12/2006 | 21:51 | מאת: דורי

לא צריך להיות מומחה כדי להבין שאין קשר. אפשר להמשך מינית למישהו/היא אבל אין שום דבר משותף שיכול לחבר ביניהם . זה כמובן לא כלל אבל מצב שבהחלט יתכן.

05/12/2006 | 09:20 | מאת: שירה

שלום חופית התשובה היא כן ולא, כמו הרבה תשובות לשאלות בחיים. לפעמים הדברים קשורים זה לזה, ולפעמים אין קשר כלל. כל שאפשר לקוות הוא למצוא את האדם אשר איתו יש גם כימיה מחוץ למיטה וגם כימיה בתוכה. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו