פתח נרתיק קאן מאוד

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/09/2004 | 01:06 | מאת: הדס

אני בת 24, יש לי חבר בן 26 כבר שנה וחצי, אנחנו לא מצליחים לקיים יחסים כיוון שפתח הנרתיק שלי קטן מאוד, (אני לא מסוגלת להחדיר טמפון אפילו) , וזה מפריע ומקשה על שנינו, ויוצר מתח רב. מה עושים??????? האם יש פתרון פרט לניתוח ?

21/09/2004 | 00:41 | מאת: א

הדס, כדאי שתגשי להיבדק אצל גינקולוג. לא בטוח כלל שהבעיה היא פתח נרתיק קטן. יתכן שאת מתכווצת בזמן נסיון החדירה. בהצלחה

29/09/2004 | 12:28 | מאת: shlomi mor

כפי שהומלץ כאן, גשי אל גניקולוג לבדיקה . גם אני כמעט בטוח שהכל בסדר, ואת רק לחוצה ולכן אינך מספיק משוחררת בכדי להחדיר טמפון או פין. אני ממליץ שתנסי לעשות מה שנקרה "עבודת יד". תצפי בסרט אירוטי, ותפנטזי ותאונני לבד לעצמך, וכאשר תהיי מספיק רטובה, תחדירי את האצבע שלך לנרתיק, בעדינות וברכות בקצב שלך, כמעט בטוח שתצליחי. לאחר מספר פעמים כאלה תנסי באותו הסגנון, לאחר משחק מקדים טוב ויעיל, לעשות את אותו הדבר עם בן זוגך, כשהפעם את מחדירה את האצבע שלו, ולאחר שתצליחו בזה, תעברו גם לקיום יחסים מלא כולל חדירה, למרות שאני מבין שאת בתולה, אך שם המשחק הוא סבלנות וסובלנות. שיהיה לכם בהצלחה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו