שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/12/2006 | 16:59 | מאת: שרית

שלום רב לי ולבן זוגי יש מערכת יחסים פתוחה לפני כשנה וחצי (לא במדיוק) היינו עם זוג במיטה ובטעות הגבר גמר בתוכי למחרת קניתי את הגלולה של יום שאחרי קיבלתי גלולה אחת מהרוקח ולאחר כשבועיים קיבלתי מחזור חודש לאחר מכן גילתי שאני בהריון והבאתי לעולם ילדה יפיפייה כעת בן זוגי מטיל ספק האם הילדה אכן שלו האם יתכן מצב כי לאחר נטילת הגלולה ולאחר המחזור שקיבלתי נכנסתי להריון מאותו הבחור ?

05/12/2006 | 07:43 | מאת: רוני

הסיכוי נמוך מאוד בכל מקרה של ספקות ניתן לבצע בדיקת רקמות לגילוי וטובה שעה 1 קודם כי המשבר עלול להיות כל ימייכם אני באופן אישי אינני שמרן אבל בנושא זוגיות חושב שיש הרבה סכנות של הכנסת שותפים למיטה (הריון לא רצוי, אהבות בגידות וכד') כך שאם בחרתם בדרך הזו צפו לבעיות בזוגיות.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו