צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/12/2006 | 19:52 | מאת: מיכל

שלום רב, אינני יודעת אם הגעתי לפורום הנכון, מקווה שכן. במהלך קיום יחסי המין אני נהנית להיות למעלה , בן זוגי טוען שאני "מתפרעת" יתר על המידה, ושבמצב כזה, בשל זווית החדירה, עלול להווצר נזק לצוואר הרחם. יש לציין שלעתים אחרי קיום יחסי המין אני מרגישה כאב קל בפנים. האם זה באמת יכול לגרום בפוריות, או לאיזשהו נזק? אשמח לקבל תשובה, אני די מודאגת

05/12/2006 | 09:28 | מאת: שירה

שלום מיכל אין אפשרות סבירה לפגוע בצוואר הרחם בתנוחה בה את ממומקת מעל בן זוגך, אלא אם כן אתם מחדירים לאיבר מינך חפצים גדולים/עבים/ארוכים באופן יוצא מגדר הרגיל. אם את חשה כאבים לאחר קיום יחסי המין, פני לרופא/ת הנשים שלך לבדיקה ויעוץ. שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו