אין פורום של מיניות הלסביות?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/09/2004 | 18:41 | מאת: לסבית

אהה בעצם יש! פורום גייז בynet איזו דפוקה אני... מה שבטוח שהסקס בין נשים הוא הרבה יותר מרגש,סוער,סוחף ומעניין אז לכל הסטרייטיות המשך זיון מהנה עם הגבר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מקווה שבאיזשהו יום תצליחו לגמור מהזין שלו ביייייייייייייייייייי שנה טובה

13/09/2004 | 18:03 | מאת: תשובה

אני לא מבינה מה קורה איתך, אבל אני גומרת מהזיין של חבר שלי יותר פעמים ממה שהוא גומר וגם יותר פעמים ממה שהיתי גומרת עם אישה או מוויברטור דפוק !!

13/09/2004 | 18:14 | מאת: לסבית

חחח , שכבת עם אישה ? פשששש סחטיין אני לא אומרת שאי אפשר לגמור מחדירה אבל רוב הנשים לא גומרות מזה ואגב, אני לא משתמשת בויברטורים מי צריך את זה בכלל? חוץ מזה אם אני עם אישה או עם גבר זה לא בגלל האיבר מין (כוס או זין) שלהם אלא בגלל מה שאני מרגישה בפנים בלב יא אהבלה אני לא עושה סקס עם מי שאני לא אוהבת, אני לא מכונת סקס מובן?

14/09/2004 | 01:11 | מאת: ד"ר חגית כהנא

לסבית יקרה אשמח לענות ולהתייחס לכל בעיה או שאלה הקשורה ללסביות. אני מכבדת את בחירתך אנא כבדי גם את בחירתן של הנשים האחרות. שנה טובה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו