גמירה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/11/2006 | 21:30 | מאת: רונה

שלום, התחלתי לצאת עם בחור בן 29. תמיד לוקח לו ממש הרבה מאוד זמן לגמור וכך הוא גם מעיד על עצמו. האם מדובר בבעיה בריאותית? האם יתכן שיש לכך קשר גם לפוריות? תודה

30/11/2006 | 09:04 | מאת: רוני

לא מדובר על בעיה רפואית כלל ואין קשר לעניין הפוריות אם קיימת שפיכה לא ברור אם הבעיה קיימת גם כשלא מבוצעת חדירה? רוב הנשים (וגם הגברים) מתלוננים על פז"מ (פליטת זרע מוקדמת) נסי להנות מההזדמנות שניתנה לך על מנת להגיע לסיפוק טוב יותר מדובר בדרך כלל על בעיה רגשית הניתנת לטיפול אצל סקסולוג

30/11/2006 | 19:43 | מאת: רונה

הבעייה קיימת גם ללא חדירה- הוא צריך גירוי ממש בחוזקה ולוקח לו הרבה מאוד זמן, ממש בצורה מוגזמת עד שהוא גומר.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו