אשתי מניקה לתינוק בן 6 שבועות.והיא

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/11/2006 | 14:31 | מאת: בעל נחמד

מתכוונת להמשיך להניק מלא לפחות עוד חצי שנה(זה אצלנו ילד רביעי,כאשר הקודמים היא הניקה עד שנה ואף שנה וחצי עד שהיתה נכנסת להריון.). בדרך כלל אצלה ההנקה משמש בעצם גם כמניעה מהריון,וזה עובד עד גיל שנה בערך. עכשיו היא רוצה מיד להתחיל מניה תרופתית,בנוסף להנקה. איזה כדורים מומלץ(היא בריאה ברוך השם)? כמה זמן לפני היחסים,צריך להתחיל עם הכדורים בכדי שזה ישמש כמונע אפקטיבי? בתודה מראש.

28/11/2006 | 15:44 | מאת: שירה

שלום לבעל הנחמד אתה אכן נחמד אבל בפורום הלא מתאים. פנו בשאלתכם לרופא הנשים של אשתך, ופעלו בהתאם להמלצתו. אגב, אין לסמוך על הנקה כאמצעי מניעה בטוח (הרבה הריונות "נולדו" במהלך תקופת הנקה). כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו