מקווה שתוכלו לעזור לי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/11/2006 | 17:50 | מאת: מאיה ב

בכל פעם שיש גירוי בדגדגן אם זה במין אוראלי או אוננות וזה מגיע כמעט לאורגזמה....הדגדגן מתחיל לכאוב בצורה חזקה ולמרות שאני רוצה להמשיך....הכאב מונע ממני... האם יש פתרון לזה? האם אני צריכה לדאוג שמשהו אצלי לא בסדר?

27/11/2006 | 23:39 | מאת: שירה

מאיה שלום על השאלה האם משהו אצלך לא תקין רק רופא/ת נשים יוכל להשיב, וזאת אחרי בדיקה גופנית. יעוץ באינטרנט לא יוכל להחליף את יעילות הבדיקה הגופנית. הדגדגן הוא איבר רגיש ביותר, ויתכן שדווקא לפני ההגעה לאורגזמה, כשהוא גדוש ורגיש במיוחד, הוא זקוק ל"טיפול" עדין יותר. דווקא אז, נסי לגעת בו בצורה יותר עדינה ומלטפת ופחות מודגשת. תוספת לחות עשויה גם להועיל. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו