גירוי תמידי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/11/2006 | 12:42 | מאת: מירב

מזה שבוע ימים בערך שיש לי מין גירוי תמידי כזה שאני מנסה לדכא אותו במשך היום הוא מפיע ונעלם וזה מוציא אותי מדעתי זה ממש מפריע לי .......כדאי לציין שלפני חודשיים קיבלתי התקף חרדה שבעיקבותיו אני מקבלת ציפרלקס 10 מ"ג ליום חודשיים לא היו תופעתות לוואי מהכדור אני בכלל לאיודעת אם זה קשור אבל בשבוע האחרון זה משגע אותי מה גם שאף פעם לא גמרתי מיחסי מין רק מאוננות והחשק המיני שלי לא גבוהה במיוחד זה יכול להיות גם אחת לחודש ועכשיו זה מוציא אותי מדעתי בבקשה שימישהו יגיד לי מה לעשות!!!!

27/11/2006 | 23:36 | מאת: שירה

שלום מירב את השאלה הזו היה רצוי להפנות לרופא המטפל שרשם לך את הציפרלקס, כדי שיענה תשובה מקצועית ומוסמכת. מהידוע לי (איני רופאה ובוודאי שלא פסיכיאטרית), ציפרלקס עלול לעכב הגעה לאורגזמה, אולם לא שמעתי על תופעה של גירוי מיני מוגבר בשל נטילת התרופה. כפי שאמרתי, ברור שיתכן שהתופעה קיימת ופשוט לא שמעתי עליה. בחלק מהתרופות נוגדות החרדה והדיכאון יש אפשרות לתחושה של עצבנות או עירנות מוגברת בתקופה הראשונית ללקיחת התרופה. האם יתכן שאת מפרשת את העירנות ו/או חוסר השקט כגירוי מיני ? בקיצור, התייעצי עם הרופא המטפל. לילה טוב שירה

29/11/2006 | 21:30 | מאת: בני

מספר הטלפון שלי הוא....סתאאאאאאאאאאאאאם..פשוט תהני מהמצב

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו