עזרה בבקשה בדחיפות !!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/11/2006 | 13:57 | מאת: אני

מעשה שנעשה ללא מחשבה תחילה: קיבלתי מחזור בתאריך 9/11 - קיימתי יחסי מין עם בעלי בתאריכים 21/11, 23/11 ובתאריך 24/11 קייימתי יחסי מין עם רומן שאני מקיימת כבר מס' שנים... (הבחור גמר בחוץ!!) , שכבתי עם בעלי שוב ביום ו' 24/11 ובשבת 25/11 (ראוי לציין כי אנחנו מנסים להביא ילד לעולם, ואני בטיפשותי התפתתי וללא כל מחשבה עשיתי את הנעשה הלא יעשה..). עכשיו אני לחוצה עד מאוד... ומתלבטת אם לקנות היום פוסטינור וליטול אותה. שאלתי - משגל נסוג עם הרומן שלי... יכול חלילה לגרום להריון? ושאלתי השניה - במידה ויהיה הריון מהם הסיכויים שהוא יהיה לא מבעלי? בבקשה בבקשה תשובה מהירה על מנת שאדע עם לקנות היום פוסטינור וליטול אותה.

26/11/2006 | 14:14 | מאת: רוני

אין ספק שמשגל נסוג הוא אידאלי להכנס להריון לא מתוכנן. משגל נסוג "תורם" אחוזי הצלחה לא מעטים מספיק זרעון 1 שובב ואת בהריון לדעתי הקדימי לקחת פוסטינור והורידי ספק מליבך לגבי רומן נוסף - לא רצוי להביא ילד לעולם לתא משפחתי לא מאוחד כי תא כזה עלול להשבר לכשיתגלה (טיבעו של שקר להתגלות...)

26/11/2006 | 14:46 | מאת: אני

רוני תודה על תשובתך, שאלתי השניה היא האם לקיחת פוסטינור היום, תימנע או תקשה עליי בנסיונותינו בחודש הבא לנסות להרות ??

26/11/2006 | 16:52 | מאת: רוני

התשובה היא שממש לא יקשה עלייך להכנס להריון לאחר המחזור הקרוב הכדורים משפעים רק על המחזור הנוכחי בהצלחה וחישבי על הכדאיות של רמן צדדי....

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו