גלולות בשעה קבועה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/11/2006 | 11:27 | מאת: דנה \\

רוברט ושירה שלום רציתי לדעת מדוע רצוי לקחת גלולות באותה שעה ביום? ברמת העיקרון הבנתי שההורמונים בגלולות גורמות להווצרות שכבה עבה סביב הרחם ולא מאפשרות לכן ביוץ. אבל לא הצלחתי למצוא מידע לגבי השעה!. תודה !!

26/11/2006 | 12:21 | מאת: שירה

שלום לעניות דעתי החשיבות של השעה הקבועה היא בעיקר כדי להרגיל *אותך* לנטילת הגלולה במועד קבוע של היום, דהיינו - להכניס את הפעולה הזו לתוך הרוטינה הקבועה של יומך. בשל כך, אין חשיבות לשעה המדוייקת אלא יותר למועד הכללי (בערב, לפני השינה, בבוקר לפני המקלחת וכו'). כשאנו עושים פעולה מסויימת בשעה קבועה, יש פחות סיכוי שנשכח לבצע אותה. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו