הזעה מאיבר המין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/11/2006 | 02:14 | מאת: טלי

שלום, לאחר ספורט מאומץ אני מריחה ריח זיעה חריף מאזור איבר המין. כיצד ניתן להמנע מזה? האם יש דאודורנט לאזור זה?? סבון מסוים שיכול להקל על הריח? האם תחתוניות יכולות לעזור? תודה

26/11/2006 | 12:23 | מאת: שירה

שלום טלי חייבת להודות שאני לא ממש מבינה את מהות השאלה. בהנחה שאת עושה ספורט מאומץ ואת מזיעה מאיבר המין, אני משערת שאת מזיעה גם בשאר האזורים בגופך ואני משערת עוד, שהתוצאה של העניין הזה הוא שאת ממילא נכנסת למקלחת ומסירה מעליך את שאריות הזיעה לא רק מאיבר מינך, אלא מכל איברי גופך. בהנחה שכך, הרי שהמקלחת עצמה תפתור לך את בעיית הריח וההזעה. תחתוניות עשויות לעזור, בעיקר אם הן מבושמות אבל לא כל הנשים יכולות להשתמש בסוג המבושם (חלקן רגישות ומפתחות אדמומיות או גרד בשל הבישום). כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו