מה ניתן לעשות עם חוסר חשק ?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/11/2006 | 12:35 | מאת: לאה

שלום. אני בת 45 נשואה + 3 ילדים . אני לא כול כך נהנת מהמין , המין לא כל כך חסר לי , בשנים האחרונות לאחר לידת הילדים הפסקתי להשקיע במין במיוחד עבורי ואני עושה זאת עבור בעלי במיוחד . לאחרונה בעלי הרגיש זאת לוחץ עלי לקיים איתו מספר פעמים בשבוע יחסי מין וזה קשה לי . מה עושים על מנת להוריד את הלחץ מעלי או להחזיר לי את ההנאה והחשק למין כמו שיש לבעלי או כמו שהיה לי בעבר ? תודה

26/11/2006 | 12:33 | מאת: שירה

לאה שלום את כותבת שאת לא כל כך נהנית ממין, ומבחינתי פה קבור הכלב כפי שנאמר. אם אינך נהנית ממין, מדוע שיהיה לך חשק למין ?... מדוע שתהיה לך כל מוטיבציה שהיא, לעסוק בפעילות שהיא לא מהנה במיוחד עבורך ? כך שהמטרה לדעתי בראש ובראשונה, אמורה להיות הגברת ההנאה שלך מהפעילות המינית באופן כללי, ואני סבורה שברגע שהמטרה הזו תושג - החשק שלך כבר יגבר מעצמו. לא יודעת אם מאז ומעולם לא נהנית ממין, או שמא זו מגמה של השנים האחרונות. כצעד ראשון, הייתי בודקת האם מבחינה הורמונלית הכל תקין ומאוזן (את זאת את יכולה לבצע אצל רופא/ת הנשים שלך, באמצעות בדיקת דם). בהנחה שהכל תקין, יהיה עליך לגלות, לחפש ולמצוא את הדרכים המיניות שכן גורמות לך הנאה. את זה תוכלי לעשות או בכוחות עצמך בהתחלה (אוננות), או בשיתוף עם בן זוגך, כאשר אתם משקיעים זמן ניכר ומשמעותי במשחק מקדים , ומשאירים את החדירה רק לסוף. קודם כל, דואגים להנאה שלך, ורק אחר כך לכל דבר אחר. יש אפשרות לפנות לעזרה מקצועית (טיפול סקסולוגי), במידה ואת חשה שהמשימה גדולה מדי עבורך לבד. כל טוב ובהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו