תופעות נוירולוגיות קשות הודעת המשך

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/11/2006 | 16:08 | מאת: אומללה

שלום שירה ,ראשית תודה על תשובתך. איני מצפה לאבחון אינטרנטי מקיף אלא לכיוון \אופציה אחרת שאותה אבקש לבדוק עם רופא.דרך אגב אבחון אצל נוירולוג נעשה במיון מיד אחרי ובהפניה לבדיקה מדוקדקת ,בהן לא התגלה דבר ,אבל התופעות כולן,הנוירולוגיות והאחרות היו גם היו. אני נמצאת במבוי סתום ואני מבקש המלצה כיצד לפעול ואילו בדיקות לבקש לעשות,כיוונים אפשריים ואולי עוד רעיונות.הייתי אצל שלושה רופאים בכללית ,הבדיקות הסתכמו בכמה דקות של תשאול ובדיקת האיבר ידנית.כל אחד סיים בהמלצה אחרת (התקן ,מדבקה והמשך עם גלולות כי לדעתו אין קשר לתופעות) ,חפאריות לשמה. בתודה שוב,האומללה.

23/11/2006 | 16:16 | מאת: שירה

אומללה שלום חלילה לא הטלתי ספק בקיומן של תופעות נוירולוגיות. אני מסבירה שוב את דבריי: צריך לבדוק לדעתי לא רק את *קיומן* של התופעות, אלא את קיומן בהקשר של הגלולות, כדי לוודא קשר בין ההורמונים ובין התופעות שחווית. האם יתכן שהמקור שלהן היה אחר ולא בהכרח קשור לגלולות ? האם הנוירולוג קבע חד משמעית שהגלולות הן שגרמו לכל התופעות שהרגשת ? תופעות של יובש ו/או ירידה בחשק המיני בהקשר של נטילת גלולות על פי רוב מופיעות אחרי תקופה ממושכת יותר, אבל איני רופאת נשים (איני רופאה כלל) כך שאין לי מושג אם מה שאת מתארת אכן שכיח. על כל פנים, עד כמה שאני רוצה לסייע לך אין אפשרות לעשות זאת במסגרת הפורום. באופן אישי ולגמרי לא "מקצועי" הייתי ממליצה לך לפנות לפורומים שונים העוסקים ברפואת נשים ולקבל המלצות מרופא נשים שנחשב מומלץ במיוחד, ולקבוע אליו תור באופן פרטי אם נחוץ. בהצלחה וכל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו