תופעות נוירולוגיות קשות בעקבות לקחית גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/11/2006 | 23:01 | מאת: אומללה

שלום , אני בחורה בת 27 ונמצאת בבעיה. יש לי חבר שלא מסוגל לתפקד עם קונדום.לאחרונה ניסיתי גלולות (יסמין) ולאחר שבועיים חוויתי התקף נוירולגי שכלל חוסר תחושה בזרועות ובפנים ורעידות בכל הגוף,זה בנוסף לתופעות של מגרנות ירידה בחשק המיני ויובש בנרתיק ממש מהימים הראושנים של השימוש. הומלץ לי לנסות התקן מתכתי ,אבל אני חוששת מהדימומים היות ואני צמחונית עם נטייה לאנמיות. הייתי אצל שלושה רופאי נשים וכל אחד מספר לי סיפור אחר. יש אופציה אחרת שלא תסכן או תסבך אותי? בתודה ,האומללה.

23/11/2006 | 08:47 | מאת: שירה

בוקר טוב אם את חווה תופעות נוירולוגיות קשות בעקבות נטילת גלולות, אולי יש מקום לשקול להתייעץ עם נוירולוג. מאד תמוה בעיניי שאחרי שבועיים בלבד של שימוש הצלחת לחוות כמות כה גדולה של תופעות לוואי, מה שמדגיש את הצורך ביעוץ רפואי מקיף ולא תשובה אינטרנטית בפורום מיניות האישה. בהצלחה רבה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו