טמפונים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/11/2006 | 00:49 | מאת: אורית

יש לי בעייה להכניס טמפון אני מנסה כל פעם מחדש ופשוט לא מצליחה,יש שיטה ללמוד כיצד ??????????אני מנסה עם מוליך ובלי מוליך ושום דבר לא נכנס בקושי...איך עושים זאת?

22/11/2006 | 08:06 | מאת: רוני

חושב שיש לך חוסר ידע בהכרת גופך ואברייך האינטימיים עלייך לבצע הכרה בעזרת מראה ומניח שתוכלי להחדיר טמפון ללא בעיה

22/11/2006 | 18:59 | מאת: שירה

שלום אורית מצטרפת לדבריו של רוני, למרות שלא ציינת את גילך אני מנחשת שאת צעירה (גיל ההתבגרות ?) ולכן הייתי ממליצה לך בראש ובראשונה לעזוב בצד את הטמפונים לרגע. פני לך זמן במועד בו אינך במחזור חודשי, ומצאי לך פינה שקטה בו לא יפריעו לך. הצטיידי במראה קטנה והשתמשי בה כדי להתבונן באיבר מינך. ביד אחת החזיקי במראה, ובידך השניה הפרידי את השפתיים החיצוניות ונסי להביט פנימה. התבונני ומששי, נסי להחדיר אצבע אל הנרתיק כדי לקבל את התחושה של המקום וכדי לחוש את כיוון החדירה (זה יסייע לך בהחדרה הנכונה בעתיד של הטמפון, כמו גם בהחדרה של בן זוג עתידי). בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו