הקשר בין גלולה-לחשק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/11/2006 | 14:02 | מאת: ורד

שלום,אני בת 34 במשך כ 10 שני נטלתי גלולת גינרה,הפסקתי לפני כ 6 שנים, היות ונוצרו לי כתמים על הפנים. לפני חצי שנה חזרתי ליטול גלולות, והפעם מסוג אחר: מינס. הגניקולוג הסביר שזו הגלולה עם הכי מעט הורמונים, וכך יורדת הסבירות לפיגמנטציה על עור הפנים. מאז שהתחלתי ליטול את הגלולת, יש לי ירידה ניכרת בחשק המיני, אני מתקשה להגיע לאורגזמות, ולאחרונה אני גם יבשה (בנרתיק) מהרגיל. האם יתכן כי זה מהגלולות? אם כן, האם הפתרון הוא בהחלפת גלולות? תודה, ורד

21/11/2006 | 14:25 | מאת: ורד

תודה , 1.איזה סוג של גלולה אמורה לתת מענה ? כזו עם הורמונים נמוכים או שישנו פרמטר אחר אליו עליי להתייחס? 2.האם אתה יכול להמליץ על כדור עם פוטנציאל נמוך לפיגמנטציה מחד, וללא סיכוים נמוכים לפגיעה בחשק המיני/יובש מאידך ? תודה, ורד

21/11/2006 | 18:58 | מאת: רוני

כל גלולה מכילה מינון שונה של הורמונים יש לבצע התאמה בעזרת רופא נשים ולא על סמך שמועה זו או אחרת לגבי יובש בנרתיק ניתן להשתמש בג'ל על בסיס מים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו