רוצה והוא יושן

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/11/2006 | 12:33 | מאת: מריםםם

בעלי בן חמשים אני רואה שהחשק למין אצלו פחת בשנתיים האחרונות וזה מפריע לי...אם אני מתחילה איתו הוא נענה לי אבל בתוכי מרגישה ורואה לפי תנועותיו שהוא מת לישון.קשה לעשות סקס ביום כי הוא בעבודה עד 4..ןחןזר עייפ וגם לנו 4 ילדים שרוב הזמן בבית מה עושים האם רק שישי שבת...דווקה שאנחנו מקיימים יחסים .. בימי שישי בבוקר או שבת הוא נהנה וממשיך הרבה זמן..ואני מגיעה לאורגזמה לפעמים פעמיים

23/11/2006 | 08:43 | מאת: שירה

שלום מרים כאשר שני בני הזוג עסוקים בפעילויות במשך היום ובנוסף יש להם מספר ילדים שמגבילים את הפרטיות שלהם, ברור וטבעי שתתקשו למצוא את הזמן ואת האנרגיה כדי לקיים יחסים בתדירות גבוהה. נסי למצוא את דרכי הביניים, למשל - אם בן זוגך עייף בסוף היום, אולי תנסו לקיים יחסים בבוקר ? בשישי -שבת זו אופציה נוספת, להקדיש את סופהשבוע בין היתר לזוגיות שלכם, אני מניחה שבשישבת יש יותר אפשרות לנוח כך שהעייפות פוחתת. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו