אורגזמה ושלפוחית מלאה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/11/2006 | 01:29 | מאת: אישה 40

כשאני ממש 'מתה' לעשות פיפי, ז"א כשהשלפוחית ממש מלאה, מספיק שאשב ברגליים צמודות ותהיה לי אורגזמה נעימה. ברור לי שזה בסה"כ אחלה, אני רק סקרנית עד כמה התופעה נפוצה והאם יש נשים שמדווחות על כך??

21/11/2006 | 08:29 | מאת: רוני

כן, שלפוחית מלאה מקרבת אורגזמה לנשים. אצל גברים זה יכול לעכב אורגזמה ניתן להשתמש ברעיון על מנת לקיים יחסי מין עם שלפוחית מלאה על מנת להגיע לאורגזמה מהר יותר וודאית יותר

21/11/2006 | 09:39 | מאת: שירה

21/11/2006 | 15:49 | מאת: אישה 40

תודה על התשובות! אני שמחה לדעת שיש עוד נשים שנהנות... :-) וחשוב לי להוסיף- בשונה ממה שנכתב ע"י רוני, אצלי, אם השלפוחית מלאה באמצע קיום יחסי המין- זה גורם מעכב אורגזמה ולא מעודד! בשבילי, במהלך הסקס, השלפוחית צריכה להיות לגמרי ריקה, אחרת זה מציק ומסיח את דעתי. האורגזמה שאני משיגה כשהשלפוחית מלאה, וללא קשר לקיום יחסי מין עם פרטנר, מושגת רק כשאני מרגישה שאני עוד מעט 'מתפוצצת' מפיפי... ההתאפקות עצמה אינה נעימה בכלל. תודה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו