חלום אירוטי ומוזר.

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/11/2006 | 09:20 | מאת: לורן

היום חלמתי חלום , לפני החלום חשוב לציין שאני בתולה ואין לי חבר ויש לי מחזור אין לא יודעת עד כמה זה קשור , אך אי מקווה שזה יעזור. אז החלום קצת מוזר לי החלום התחיל כך: אני נמצאת עם בחור שנורא דומה לשחקן מטלנובלה ומתחילה לעשות לו מין אוראלי והוא גם נוגע בי חודר לתוכי וכשאני מסתכלת השעה היא 9:15 בחלום אבל זה היה כל כך מציאותי כי אימא שלי אמורה להתעורר לבוא בשמונה ואז האקט נגמר ופתאום יש איזה מעבר חד לארוחה עם אנשים שאני מכירה וכאלה שלא , אני לא ממש זוכרת על מה דיברנו שם בחלום אך מה שאני זוכרת זה על שצחקו על בחור לא זוכרת על מה אבל אני בחלום הגבתי נורא רע על מה שאמרו עליו וכך נגמר החלום המוזר או יותר נכון אימא שלי באה והעירה אותי ...חשוב לציין שהתעוררתי כך הייתי על הבטן והידיים שלי היו בתוך הכריות ועוד כרית קטנה הייתי לידי ולא במקום הרגיל שלה מתחת לראש ... הייתי רוצה לקבל תשובה עיניינית כי האמת היא שאני לא מבינה איך אני חולמת על סקס שאני בחיים לא עשיתי ופתאום לאחר האקט בחלום יש קפיצה לארוחה ואולי הפוזה שבה התעורררתי מסמלת משהו. תודה רבה, ביי.

20/11/2006 | 20:36 | מאת: שירה

שלום לורן איני פסיכולוגית ואיני מומחית בניתוח חלומות. פענוח חלומות באופן ראוי יעשה על ידי איש מקצוע שמכיר אותך, מכיר את עולמך הפנימי ויכול לנסות להבין (בעזרתך כמובן) מדוע תת המודע שלך פועל כפי שהוא פועל. לשאלתך מדוע את חולמת על מין למרות שמעולם לא התנסית ממש באקט מיני - אני בטוחה שיש אנשים שלפעמים גם חולמים על מקומות בהם טרם ביקרו, פעילויות ספורטיביות אותן מעולם לא חוו, ופוגשים אנשים שהם אינם מכירים בחיי היומיום. חלומות לא תמיד מייצגים רק את המוכר והידוע לנו מהחוייה האישית, הם יכולים בהחלט לשאוב השראה מעולמנו הרחב יותר (אני מניחה שיצא לך לראות פעילות מינית בסרט קולנוע, למשל ? או זוג מתנשק ברחוב נניח ?) כל טוב שירה

20/11/2006 | 22:46 | מאת: דר' אדמונד

ראשית אין מה לדאוג..אם נהנית מהחלום זה בסדר..אם זה מטריד אותך הפסיקי לאלתר כל צפיה בטלנובלות ותתרכזי בתוכניות כמו חדשות בערבית או פסוקו של יום..לאחר מכן מובטחת לך שינה די משעממת

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו