גירוד מציק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/11/2006 | 19:46 | מאת: לילי

שלום, אני לא יודעת אם השאלה שלי נשאלת במקום הנכון, אבל אודה מאד לתשובה או להכוונה לאיזה פורום עלי לפנות. מזה מספר שבועות יש לי גירוד באזור הערווה, גירוד חיצוני, שמתגבר או בבוקר או בערב. פניתי לבית מרקחת -בסופרפרם והם המליצו על סבון "קמילוטרקט-אינטימה" - קצף להיגיינה נשית תוצרת - דר רב. ומשחה אגיסטן אלוורה קרם. לאחר מיקלחת ומשיחת הקרם האזור נרגע. אני מתקלחת בוקר ערב. אני מטפלת כבר שבוע שני, אולי יש הקלב אבל זה עדיין לא עבר. מה זה יכול להיות? ומה עלי לעשות? אודה מאד לתשובה מהירה

20/11/2006 | 20:43 | מאת: שירה

לילי, את זקוקה לרופא (משפחה או נשים) שיבדוק את המקום ויחווה את דעתו המקצועית. אבחון כזה אינו יכול להתבצע דרך האינטרנט, וכמו כן זה אינו הפורום הנכון. פני לרופא המשפחה שלך, או לגינקולוג. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו