כאב לאחר כמה דקות של חדירה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/11/2006 | 07:27 | מאת: שגית

לא בהתחלה יש לציין ויש תחושה כאילו גוף זז בתוך הנרתיק ואני לא חושבת שיש יובש ממשי אז מה זה וממה זה וידוע לי שעליי ללכת לרופא נשים תודה מראש

19/11/2006 | 10:48 | מאת: שירה

שגית יקרה, חייבת להודות שגרמת לי לחייך... לא בגלל בעייתך חלילה, אלא כי את בעצמך כותבת בסוף דברייך "ידוע לי שעלי ללכת לרופא נשים..." אם כך שגית, הרי שהתשובה עצמה ידועה לך זה מכבר. את צודקת, עליך לפנות לרופא נשים כי אין שום אפשרות לבדוק אותך ולראות מה מציק לך דרך האינטרנט. אני מבינה שאף אישה לא ששה לתאם תור לרופא הנשים שלה, ואף אחת לא הולכת עליזה ושמחה להתיישב על כיסא הגינקולוג אבל בכל זאת - מדובר במשהו שחייבים לעשות אחת לשנה כביקורת שגרתית, ובוודאי שכאשר יש בעיה מציקה. כל טוב שירה

19/11/2006 | 19:00 | מאת: שגית

בחדשים האחרונים המחזור כל 3.5 שבועות ז"א מקדים יש קשר?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו