שאלת המליון דולר

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/11/2006 | 08:00 | מאת: פרדי

שלום אשתי מתברר לי היום לאחר שנתיים של נשואים לא כול כך אוהבת מין ולא נהנת מהמין , מתברר שהיא מקיימת יחסים איתי על מנת לספק אותי בלבד ואין לה מסתבר צרכים כך היא טוענת והיא מוכנה לוותר על המין מבחינתה ולספק רק אותי על מנת שאהיה מאושר ומרוצה . שאלתי איך ניתן לחיות עם סיפור כזה , אין לנו ילדים ואני שוקל להתגרש ממנו כי הסיפור טוב לא עושה לי וקשה לי להמשיך לחיות איתה כשאני יודע שהיא מקיימת יחסים רק עבורי . ס"ה התקשורת בינינו טובה , אני מפנק אותה מחמיא לה ומשקיע בה המון על מנת שתהנה אבל הסיפור לא עובד , זה לא עושה לא את זה . מה המלצתך ? אני מיואש מהאשה הזו . תודה

19/11/2006 | 11:10 | מאת: שירה

שלום פרדי אכן שאלה שאילתית. היות ואיני מכירה את אשתך ואת הרקע המיני שלה, אין לי אפשרות לדעת האם היא מעולם לא נהנתה ממין (האם היו לה בני זוג אחרים לפניך ?), האם היא הגיעה לאורגזמה אי פעם, האם יש סיבות אישיות בעברה שעלולות לגרום לה לחוש רתיעה ממין באופן כללי וכו'. מציעה לך ליזום שיחה עם אשתך, במהלכה תבהיר לה שחשוב לך מאד שגם היא תיהנה מהפעילות המינית ביניכם, ושאתה לא מסוגל להמשיך לחיות מתוך מחשבה שהיא "עושה לך טובה" רק כדי לספק את צרכיך. יחסי מין אמורים להיות פעילות גומלין, ולא משהו שהאחד עושה כטובה עבור האחר. תציע לה לפנות *ביחד איתה* לעזרה מקצועית (סקסולוג) כדי שתוכלו *ביחד* לשנות את פני הדברים ולהפוך את חיי המין שלכם למענגים *עבור שניכם*. שים לב למילות המפתח כאן: ב י ח ד , אתם צמד לטוב ולרע. הקפד לברור את מילותיך ולא להעניק לה את התחושה שאתה מפנה אליה אצבע מאשימה ושהיא "בעייתית". בהצלחה שירה

20/11/2006 | 23:06 | מאת: דר' אדמונד

שים לב..אם המין חשוב לך ....הפרדו וכמה שיותר מהר ..אחרי שנתיים והמצב כמו שאתה מתאר אותו...אני מאמין שהמצב יחמיר מאוד אחרי שיהיו לכם ילדים אז עוד לפני שאתם מתכננים ילד תחשוב היטב כי יותר טוב אני לא מאמין שיהיה רוב הסיכויים שיהיה יותר גרוע...סטטיסטית...לפעמים צריך לומר את האמת ולא לתת תקוות שווא.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו