אפשר לגרום למחזור (ווסת) להיגמר מהר יותר?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/11/2006 | 20:40 | מאת: נדב מסטיפס

שלום רב, נשאלנו באתר הטיפים שלנו, סטיפס, על ידי גולש/ת, את השאלה הבאה ונשמח אם תוכלו לסייע במענה. כמובן שניתן קרדיט מלא לעונה וקישור לפורום שלכם). והרי השאלה: "אפשר לגרום למחזור (ווסת) להיגמר מהר יותר (אם אני בהתחלה)??אם כן,איך?? " הרבה תודה, נדב סטיפס - טיפים קצרים לחיים ארוכים www.stips.co.il

16/11/2006 | 11:37 | מאת: שירה

נדב שלום, אני תמיד שמחה לסייע במתן תשובות גם לשאלות שמגיעות מאתרים אחרים, אבל אני רוצה להסב את תשומת לבך לכך שאתה מפנה לכאן שאלות שלא ממש קשורות לנושא שלשמו התכנסנו כאן... להזכירך, מדובר בפורום "מיניות האישה", ולמשל השאלה הספציפית אותה אתה שואל קשורה לתחום הגינקולוגיה ולא ממש למיניות. מציעה לך להפנות את השאלה לפורום העוסק בגינקולוגיה או לחילופין - להמליץ לשואלת לפנות לרופא הנשים שלה בשאלה זו. כל טוב שירה

16/11/2006 | 12:19 | מאת: נדב מסטיפס

הרבה תודה ולהתראות.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו