הפרשות מהנרתיק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/11/2006 | 15:24 | מאת: רונית

שלום רב אני בת 33 ולאחרונה שמתי לב שיש לי הפרשות מרובות שיש להן ריח לא נעים. הייתי רוצה לדעת מהי הסיבה לכך וכיצד מטפלים. תודה רונית

15/11/2006 | 16:17 | מאת: יונה

נראה לי שאין דרך לדעת מה בדיוק הבעיה אצלך ללא בדיקה, ואי לכך אין אפשרות להציע לך טיפול (גם אם היה כאן גינקולוג ..) באמצעות האינטרנט.

16/11/2006 | 11:39 | מאת: שירה

שלום רונית התופעה שאת מתארת נשמעת מתאימה לתיאור של פטריה נרתיקית, ובמקרה זה הטיפול עשוי להיות על ידי פתילות ו/או משחה מקומית. כמובן שכדי לאבחן בוודאות, יהיה עליך להתייעץ עם רופא נשים שיערוך בדיקה ויקבע חד משמעית במה מדובר. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו