יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/11/2006 | 22:00 | מאת: איילת

יש לי בן זוג כבר קרוב ל3 חודשים, והוא הראשון שקיימתי איתו יחסים. הבעיה היא שלאחר מספר פעמים של קיום יחסי מין, הפסקתי להפריש נוזל סיכה טיבעי כמו שהוא הופרש בפעמים הראשונות. אני מאוד נמשכת לבן זוגי, אבל כשזה מגיע לקיום עצמו אני מרגישה דיי יבשה, ובכלל לא מגיעה לתענוג. מה יכולה להיות הסיבה לכך? זאת בעיה אצלי? ואיך אפשר לפתור אותה? (בת21)

16/11/2006 | 11:41 | מאת: שירה

שלום איילת בעיית יובש יכולה להעיד על קיום פטריה נרתיקית (האם חוץ מהיובש בשעת קיום היחסים את מרגישה בתופעות אחרות, כגון הפרשה מוגברת ובעלת ריח לא נעים ? האם יש תחושה של גרד וחוסר נוחות בנרתיק ?) והיא יכולה גם להעיד על כך שאת נזקקת למשחק מוקדם ארוך יותר לפני החדירה, כדי לאפשר לגוף שלך ליהנות ולהכין עצמו בהתאם. את תמיד יכולה להיעזר בתוספת לחות באמצעות שימוש בג'ל על בסיס מים (ניתן לרכישה בכל בית מרקחת ללא צורך במרשם רופא). בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו