שינויים פיזיולוגיים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/11/2006 | 21:00 | מאת: נירית

שלום רב, אני אישה בת 43. בארבע שנים האחרונות אני מרגישה שוני במבנה איבר מיני. הדגדגן פשוט "נעלם". הוא חבוי עמוק יותר בין השפתיים וקשה מאד לבן זוגי(השני במהלך תקופה זו) לעורר אותי מינית. האם תופעה זו מוכרת? מה הסיבות? האם ניתן לשנות את המצב ולהחזירו לקדמות? האם יש קשר להתקן מסוג "מירנה" שהתקנתי בערך באותה תקופה? אודה לתשובה מהירה. מאד מוטרדת.

16/11/2006 | 11:43 | מאת: שירה

נירית שלום אין אפשרות לסייע לך במסגרת האינטרנט, אין מנוס מקביעת פגישה עם רופא הנשים שלך לצורך בדיקה והתייעצות. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו