יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

13/11/2006 | 18:50 | מאת: חיילת20

אני בת 20 וחבר שלי(בשנה פלוס האחרונה) מנסים לקיים יחסי מין זמן...כן אני יודעת מצב הזוי. ראוי לציין שאני בתולה והוא לא..יש לי בעיה שכשזה מגיע לרגע החדירה קשה לי ללכת עם זה עד הסוף כי..זה כואב יותר מדיי. רציתי לדעת אם יכול להיות שזה עניין רפואי/פסיכולוגי או שאני פשוט מתפנקת ואין בעיה כזאת?

16/11/2006 | 11:51 | מאת: שירה

חיילת שלום הסיבות לכאב עלולות להיות גופניות ויכולות גם לנבוע ממקור נפשי. כדי לאבחן איזה מבין שתי האפשרויות היא הנכונה עבורך, יהיה עליך לקבוע תור לרופא נשים לייעוץ ובדיקה. בהתאם לתשובתו תוכלי להתקדם הלאה בבירור. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו