שאלה קצת מוזרה אבל אשמח לקבל תשובה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/11/2006 | 19:50 | מאת: אנונימי

האם יכולה להיות לאשה אלרגיה לנוזל הזרע ? תחושה של שריפה, צריבה או משהו כזה שעובר אחרי יום יומיים... או שזה פשוט משהו אחר ( בוודאות לא מחלה ) תודה

14/11/2006 | 14:40 | מאת: שירה

אלרגיה יכולה להופיע לכל חומר קיים בטבע, כולל לנוזל הזרע אבל מקרים אלה אינם שכיחים מאד. על מנת לבדוק בוודאות, הייתי ממליצה לה לפנות להתייעצות עם רופא הנשים שלה. יתכן שתחושת השריפה נובעת מכך שהחדירה התבצעה בנרתיק יבש מעט, ומהשפשוף נוצר גירוי כלשהו, והתגובה של הגירוי עם נוזל הזרע היא תחושה של צריבה. במקרה זה, פשוט לקפוץ למקלחת לאחר יחסי המין ולשטוף את האזור במים. שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו