אורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/11/2006 | 18:18 | מאת: בחורה

אני בת 23 מקיימת יחסי מין עם חבר שלי כבר 6 שנים ואף פעם לא היגעתי לאורגמה יש לי בעיה אולי יש תרופה?

14/11/2006 | 14:38 | מאת: שירה

שלום בחורה אין "תרופה" כדי לגרום להופעתה של אורגזמה (לצערנו). אני משערת שהוא בן זוגך הראשון, ויתכן שמעולם לא הקדשת זמן כדי להכיר בעצמך את גופך, לבלות עם עצמך ולגעת באיברי המין שלך עלמנת לבדוק וללמוד מה גורם לך הנאה. האם את מתכוונת שמעולם לא הגעת לאורגזמה בכלל, או שרק במחיצתו לא הגעת לאורגזמה ? אם מעולם לא חווית אורגזמה, עליך להפשיל שרוולים ולהתחיל לאונן. את יכולה להיעזר בספרי הדרכה שנכתבו במיוחד לנשים ונועדו לסייע להן להכיר את גופן טוב יותר, אבל ההמלצה האישית שלי היא פשוט ללמוד לבד דרך המישוש וחקירה עצמית של גופך. בהצלחה שירה

29/11/2006 | 17:30 | מאת: לשירה

היי שירה גם לי יש בעיה כזו. העניין הוא שעם עצמי אני גומרת ללא שום בעיה. היו לי כמה בני זוג ועדיין אני לא מצליחה לגמור בנוכחותם. אני מבינה שהבעיה פסיכולוגית, אך מה ניתן לעשות ?? (ללא עזרה חיצונית) תודה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו