שאלה מדאיגה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/11/2006 | 14:38 | מאת: שולי

שלום רב! אני נשואה 20 שנה באושר יש לנו 3 ילדים נפלאים . הבעיה שלי היא שאני לא מסוגלת לבצע לבעלי מין אוראלי. אני מנסה לעבוד על עצמי אבל לא הולך לי. שוחחתי איתו על זה והוא אמר שזה בסדר, לא נורא, אבל בתוך תוכי אני יודעת שהוא היה מאוד מאוד רוצה.ניסינו כמה פעמים אבל ללא תוצאות.בעיקרון חיי המין שלנו תקינים(אנחנו בני 40)מה עלי לעשות? מצפה לתשובה. תודה רבה!!

09/11/2006 | 19:46 | מאת: רוני

יש עוד נשים שמין אוראלי גורם להם לדחיה מסיבות שונות. הכלל ביחסי מין שלא עושים משלא נעים. אם ברצונך להפתח לנושא אזיי את יכולה לבצע זאת בשלבים

10/11/2006 | 07:13 | מאת: שירה

שלום שולי את כותבת "ניסינו כמה פעמים אבל ללא תוצאות", וחסר לי הפירוט למה את מתכוונת בדברייך "ללא תוצאות" ? מה *קורה* בזמן הניסיונות האלה ? מה עובר בראשך ? למה זה מסתיים, מה את מרגישה שמונע ממך להמשיך ובכלל למה כוונתך כשאת כותבת - אני לא מסוגלת לבצע לבעלי מין אוראלי ? האם החשש הוא מהפן הגופני של העניין (את חוששת שתרצי להקיא, שתיחנקי, חוששת מהטעם וכו') או שמא מדובר במשהו מעבר לזה, יותר בכיוון של איך הפעולה עצמה נתפסת בעינייך (האם זה משהו מלוכלך, משהו שזונות עושות וכו'). כל מה שכתבתי לך כאן אינו המצאה שלי והוא מייצג תפיסות ודיעות שונות של נשים על הנושא, לכן חשוב לי לנסות להבין איזה מהמשפטים מתאים למה ש*את* מרגישה. עם הפן הטכני קל יותר להתמודד, לעומת הפן הרגשי-נפשי, שמחייב כפי הנראה טיפול מעמיק יותר, אולי עם סיוע מקצועי של פסיכולוג במידה ותרצי לשנות ולהשפיע. בהצלחה שירה

13/11/2006 | 23:13 | מאת: דר' אדמונד

הבעיה היא לא בעיה. אם את לא רוצה אז אל תעשי זאת. ואם את בכל זאת רוצה לנסות פשוט קשה לך להתרגל אז עצתי היא כך...קחי את בעלך למקלחת ורחצי טוב טוב עם סבון את הפין שלו ..לאחר מכן למדי להכיר אותו,התבונני בו מקרוב הרבה זמן,דברי אליו...לרוב הוא לא יענה לך אלא אם כן הוא פין בעל כישורים יוצאי דופן. ואז רק כשתרגישי שאת יכולה להכניס אותו לפיך עשי זאת לאט ובהדרגה ונסי שבעלך יגמור בחוץ בפעמים הראשונות..אחרת עלולה להיווצר פה רגרסיה בגישה שלך לקבל אותו בהצלחה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו