אורגזמה נשית

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/11/2006 | 14:31 | מאת: אשהיפה

יש לי שאלה, מדוע לעיתים האורגזמה מלווה בהתכווצויות של הנרתיק בנוסף לכל העונג ולעיתים ישנה רק את ההרגשה של החום והעונג המתוק ללא התכווצויות אלו? האם זה תלוי במקור האורגזמה נרתיק או דגדגן?

09/11/2006 | 10:29 | מאת: שירה

שלום אשהיפה האם כשאת מחבקת מישהו אהוב, את תמיד מרגישה את אותה התחושה ? או שאולי לפעמים את מרגישה נעים בגוף, ולפעמים הנעים מתלווה לתחושת חום בגוף, לפעמים את ממש מרגישה את הלב שלך מתרחב ונמס... התחושות משתנות מחיבוק לחיבוק בהתאם לגורמים רבים - פנימיים (שלך עם עצמך) וחיצוניים, הקשורים לפרטנר ולסביבה. כנ"ל לגבי יחסי מין ואורגזמה. מדובר ברגשות ותחושות, ולא במדע מדוייק, לכן סביר שיהיה מגוון של תחושות שונות. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו