מותר?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/11/2006 | 16:14 | מאת: נטלי

לאחרונה יש לי דימום (לא רציני) בעקבות הגלולות (סרזט) האם יש המלצה שלא לקיים יחסים במצב כזה? ואם מותר- איך מתגברים על הצד האסתטי

06/11/2006 | 19:38 | מאת: שירה

ערב טוב נטלי לגבי השאלה הרפואית - תצטרכי לשאול את רופא הנשים שלך. לגבי העניין האסתטי - לא ברור האם זה מפריע לך או לבן הזוג. אם הדם מפריע למישהו משניכם, עצתי לכם לוותר על קיום היחסים בימי הדימום, כי כל הדרכים הסבירות (להתקלח לפני כן, להשתמש במטליות לחות תוך כדי) לא ממש ימנעו את הופעת הדימום. הדימום יכול להופיע תוך כדי, ולך אין כל שליטה עליו, כך שכפי שאמרתי - אם למישהו מכם העניין מפריע הייתי מציעה לכם לוותר. כל טוב שירה

06/11/2006 | 19:39 | מאת: רוני

לפי ההלכה אסור הגנה מתאימה (קונדום) תמיד אפשרי לא הרבה גברים יסכימו לקיים יחסי מין עם דימום

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו