ברור לי שהיא תחפש בחוץ אם אני לא אצליח

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/11/2006 | 20:08 | מאת: לורו אהבה

שלום ד"ר אני בן 30 ובקשר כחצי שנה עם מישהי מדהימה, ומינית מאד , בדיוק כמו ( ,כריסטינה ריצ'י,מהסרט כל דבר אחר )הינו עושים אהבה בכל הזדמנות כולל (המשחק המקדים) . היא התחילה לספר לי בעדינות שהיא לא מגיעה לאורגזמה ואף פעם לא חוותה את זה וגם לא באוננות (היא בת 28) יש לה נסיון מיני ,וכמה אהבות לשעבר . השתדלתי מאוד ולא הצלחתי ,היו לי בעבר חברות שהיגעו לאורגזמה כמה פעמים . אני מאוד אוהב אותה . היא מאד רוצה להגיע לאורגזמה ,וסקס זה דבר חשוב אצלה היא אומרת לי את זה בצורה ישרה. קראתי ראיון עם הפרופסורית שאנון בל מאונבירסיטת יורק קנדה , והבנתי שיש לי שתי אפשרויות 1.אורגזמה שזה מגע ישר לדגדגן. 2.שפיכה נשית שזה נקודת הגיי (וזה חוויה הרבה יותר גדולה מהאורגזמה) אז ככה האפשרות הראשונה לא הצליחה לי והאפשרות השניה אני לא יודע מאיפה מתחילים ,הבנתי שזה קורה רק ל 15%מהנשים . מה עושים ? , איך אני מגיע לנקות הגיי ומה עלי לעשות כדי לגרום לה לשפיכה . תודה לורו אהבה

05/11/2006 | 13:32 | מאת: שירה

שלום ראשית, הרשה לי להביע הסתייגות מהכותרת של שאלתך. לא ברור לי על סמך מה ברור לך שבת הזוג שלך תבגוד בך אם היא לא תגיע לאורגזמה ביחסיה איתך. הייתי עוד יכולה להבין את צורת החשיבה אם היית מספר שעם בני זוגה הקודמים היא תמיד הגיעה לאורגזמה ורק איתך היא לא מצליחה, אבל אתה בעצמך מעיד שהיא מספרת שמעולם לא חוותה אורגזמה, לא באוננות ולא עם בני זוג, כך שמדוע שהיא תבחר "לחפש בחוץ" את מה שמעולם לפני כן לא הצליחה למצוא שם...? שנית - תיקון קטן של זווית הראייה שלך. האורגזמות של בת הזוג שלך אינן באחריותך. תפקידך הוא לא לגרום לה להגיע לאורגזמה. לפני כל דבר אחר, היא אמורה להכיר את גופה מבחוץ ומבפנים, ולדעת מה גורם לה הנאה ומה מביא אותה לאורגזמה. תפקידך בכוח הוא להיות מאהב עדין ורגיש, קשוב ואוהב, סבלני ומתחשב, ולהקדיש את כל הזמן הדרוש כדי לענג אותה כפי שהיא אוהבת, אבל הגעתה או אי הגעתה של האורגזמה אינה באחריותך, ואינה אשמתך. הרוב הגדול של הנשים לא מגיעות לאורגזמה מחדירה אלא מגירוי של הדגדגן (גם זה אינו מתכון מוגדר וברור: כל אישה נהנית מסוג אחר של מגע, בעוצמה משתנה ובקצב אחר). נשים רבות מוצאות שמין אוראלי הוא דרך יעילה עבורן להגיע לאורגזמה. כדי להגיע לנקודת הג'י אתה יכול לנסות להחדיר אצבע אל הנרתיק, ולכופף את האצבע כלפי פנים (כמו בתנועה מרומזת של "בוא הנה"), יתכן שהאצבע שלך תיתקל באזור מעט מחוספס. נסו לערוך סיורים באזור עם אצבעותיך, כדי לבדוק איפה הכי נעים לה. שפיכה נשית היא תופעה שאין תמימות דעים לגבי קיומה בקרב אנשי מקצוע, ובוודאי שלא הייתי מציעה לך להעמיד אותה כמטרת-על ביחסי המין שלכם. בת הזוג שלך בת 28וטרם חוותה אורגזמה, הייתי ממליצה לה להתמקד בהשגת הנאה מינית שלמה ולזנוח את החלומות הרטובים אודות השפיכה הנשית. כדי ללמוד לאונן ולהגיע לסיפוק היא יכולה להיעזר בספרים או בסרטי הדרכה בוידאו (יש חנויות ספרים באינטרנט שדרכם אפשר להזמין קסטות וידאו וספרים מבלי לצאת מהבית), או פשוט לנסות ולהתנסות. יתכן שהיא תפיק תועלת אם תיעזר ביעוץ סקסולוגי. בהצלחה לשניכם שירה

06/11/2006 | 14:00 | מאת: לורו אהבה

שלום שירה אולי את לא מסכימה עם הכותרת ,אבל את צריכה להבין שהמקרה שלי לא פשוט. אולי אני אפתיע אותך ,אבל יש כאלה בחורות שסקס הוא דבר מאד חשוב אצלהם וקובע ,ויש לזה שיקול מכריע בזוגיות . נשים נוהגות להשוות את היחסים הקודמים שלהם ,עם היחסים הנוכחים. את לא מבינה כמה אני הרוס עלייה , לא כל יום זה שאחראי למעלה על עיניין האהבה שולח את כריסטינה ריצ'י (הישראלית) ישר אלי אני מרגיש הרבה מזל . יש כזה דבר שאם האישה נהנת מאד מיחסי המין וחווה אורגזמה אז הקשר שלה מתחזק ומצמיח שורשים חזקים עם הבן זוג שלה. אני מתכוון לנסות את מה שאמרת לי ,ואם זה לא יעבוד, אז כנראה שהיא לא מסוגלת להגיע לאורגזמה בכלל? תרשי להפתיע אותך , יש נשים בלי סיפוק מיני שמחפשות בחוץ ,מה הם שונות מחלק מהגברים? תודה לורו אהבה

06/11/2006 | 14:00 | מאת: לורו אהבה

שלום שירה אולי את לא מסכימה עם הכותרת ,אבל את צריכה להבין שהמקרה שלי לא פשוט. אולי אני אפתיע אותך ,אבל יש כאלה בחורות שסקס הוא דבר מאד חשוב אצלהם וקובע ,ויש לזה שיקול מכריע בזוגיות . נשים נוהגות להשוות את היחסים הקודמים שלהם ,עם היחסים הנוכחים. את לא מבינה כמה אני הרוס עלייה , לא כל יום זה שאחראי למעלה על עיניין האהבה שולח את כריסטינה ריצ'י (הישראלית) ישר אלי אני מרגיש הרבה מזל . יש כזה דבר שאם האישה נהנת מאד מיחסי המין וחווה אורגזמה אז הקשר שלה מתחזק ומצמיח שורשים חזקים עם הבן זוג שלה. אני מתכוון לנסות את מה שאמרת לי ,ואם זה לא יעבוד, אז כנראה שהיא לא מסוגלת להגיע לאורגזמה בכלל? תרשי להפתיע אותך , יש נשים בלי סיפוק מיני שמחפשות בחוץ ,מה הם שונות מחלק מהגברים? תודה לורו אהבה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו