גלולות- שאלות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/11/2006 | 19:01 | מאת: מרווה

היי, אני לוקחת גלולות (הרמונט) קבוע מזה מס' שנים והפסקתי עקב היתקעות בחו"ל בלי גלולות את הנטילה החודש, כלומר אני כבר שבועיים בלי גלולות ועוד שבועיים אקבל מחזור , שאלותיי הן: 1.האם ניתן לחזור ולקחת שוב את הגלולות מיד עם קבלת המחזור? 2.האם ישנה בעייתיות כי הפסקתי למשך חודש וזה "יבלבל" את הגוף? 3.האם כדאי ליזום המשך הפסקה לשם "ניקיון" הגוף היות ואני נוטלת מזה 5 שנים כמעט...? 4.במידה ואכן אחזור לקחתן - לעשות זאת ביום הראשון של המחזור או בסוף המחזור (כי בפעם הראשונה בחיי שלקחתי גלולות הגניקו' הנחתה אותי לעשות זאת בסוף של המחזור)? תודה, מרווה

02/11/2006 | 19:06 | מאת: איריס

ולמעלה כתוב - "פורום זה אינו עוסק בענייני גינקולוגיה..." עדיף שתפני את השאלה לגינקולוג שלך, ובמסגרת דוקטורס, את יכולה לפנות לד"ר שלומי כהן-איילון בפורום רפואת נשים.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו