יש לי בעיה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/11/2006 | 10:41 | מאת: שלי

אנחנו זוג נשוי בשנות הארבעים , חיינו בסדר יחסי מין תקינים עד לא מזמן בימים האחרונים בעלי הפסיק לקיים יחסים , שהוא צופה בסרטים ארוטים בלילה , אני נורא פגועה מהענין הוא לא מקיים יחסים איתי קרוב לחודשיים הסברתי לו שלי זה קשה המצב , אתמול קמתי בלילה ראיתי אותו מאונן מול הטלויזיה אני גם מאמינה שהוא נהנה מאד ניסיתי לדבר איתו היום בבוקר אך לשווא , אני חושבת על בגידה , או גם להתחיל לאונן להנאתי מה עושים ?

02/11/2006 | 19:53 | מאת: שירה

שלום שלי לא ממש הבנתי אם מדובר בימים האחרונים או בחודשים האחרונים (כתבת את שתי האופציות בשאלתך). לעצם העניין - יש כאן שני נושאים שהם לאו דווקא קשורים האחד לשני. הראשון הוא שבעלך הפסיק לקיים יחסים איתך, והשני הוא הצפייה שלו בסרטים כחולים. האם ניסית לדבר איתו על מצב יחסי המין שלכם ? האם ניסית ליזום יחסי מין והוא סירב ? מה ההסבר שלו לכך שהוא לא מקיים איתך יחסי מין ? כפי ששמת לב, תקשורת היא מילת המפתח כאן. אין לי אפשרות להשיב לך מדוע בעלך לא מקיים איתך יחסי מין, והדרך היחידה שלך לדעת מה קורה ביניכם הוא פשוט לשאול אותו. כנ"ל לגבי הסרטים האירוטיים. אין לי מושג אם זה משהו חדש אצלו, או האם זה הרגל של שנים שרק עכשיו התוודעת אליו. שאלי אותו, שאלי אותו מדוע הוא בוחר לאונן לבדו מול מסך טלויזיה במקום לגשת לחדר הסמוך ולקיים יחסים איתך, למשל. בקשר לשאלתך האם להתחיל לאונן - את יכולה כמובן להתחיל לאונן ללא כל קשר לבעלך או לסרטים האירוטיים. אוננות אינה בגידה בשום מקרה, ואין לה קשר לקיומו או היעדרו של בן זוג. אבל ראשית - דברי עם בעלך בפתיחות על הקורה ביניכם. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו