כאבים בזמן סקס

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/11/2006 | 00:31 | מאת: אלינור

שלום רב, יש לי כאבים בזמן סקס והלכתי לרופא נשים שלי ולפי מה שהוא טוען לאחר בדיקה כי אין שם זיהום או משהו שחוסם שיכול לגרום לכאבים האלה (כאבים חזקים מאוד) ד"ר רוברט ושירה אשמח באם תעזרו לי ותתנו לי עצה בכך?

01/11/2006 | 01:52 | מאת: רועי

גם אשתי חוותה במשך שנים כאבים בזמן קיום יחסי מין ורק אחרי שלמדה לקבל ולהנות מהיחסים זה הפסיק לכאוב לה ...במשך הרבה זמן היה לה הסתייגויות ממין היום היא למדה להנות מזה ולקבל את היחסים בלב שלם וברצון להנות והכל שונה לגמרי מאז.

01/11/2006 | 20:18 | מאת: אלינור

הקטע שאני מנסה וזה פשוט כואב ולפי מה שהרופא נשים שלי אמר לשתות יין לפני עד כדי להתמסטל קצת כי הוא אומר שכשאתה מתמסטל קצת אז מרגישים פחות את הכאב וזה גם לא עזר

01/11/2006 | 21:47 | מאת: איריס

אם הרופא שלך לא מוצא סיבה לכאב , לפעמים כדאי להתייעץ עם רופא נוסף. בוודאי שאי אפשר לאבחן מה הבעיה אצלך דרך הפורום.

01/11/2006 | 23:07 | מאת: רועי

תשתמשי ב חומרי סיכוך בהתחלה ולאט תורידי בהדרגה.עד שתרגישי שאת מוכנה ורוצה מאוד

02/11/2006 | 20:00 | מאת: שירה

איריס שלום, למרות שלא ציינת זאת בשאלתך, אני יוצאת מתוך הנחה שמדובר במערכת המינית הראשונה שלך. כאבים בזמן נסיון חדירה שאינם מאפשרים חדירה עלולים לנבוע ממקור גופני (ואת זה אני מבינה ששללת על ידי בדיקת גינקולוג) או ממקור נפשי/רגשי. נסו להאריך את המשחק המקדים, נסו להשתמש בחומר סיכוך כפי שהציעו לך כאן, את יכולה בהחלט לשתות כוסית יין לפני (הכוונה היא לא לחסל בקבוק יין לפני קיום יחסים... רק להירגע ולהיות נינוחה יותר), הקפידו על אווירה נעימה ושלווה בחדר (מוסיקה מרגיעה שאת אוהבת, שלא יהיה חם או קר מדי, לכל הדברים האלה יש השפעה רבה על המצב הנפשי שלך), ונסו שוב. אם את רואה שהכאבים ממשיכים, אני ממליצה לך לפנות לטיפול סקסולוגי כדי לטפל בעניין. כל טוב ובהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו