חשק נעלם ...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/10/2006 | 17:03 | מאת: שנאל

יותר משנה שלא קיימתי יחסי מין ולא גמרתי בשום דרך . לאחרונה חזרתי לקיים יחסי מין אבל אני לא מצליחה לגמור . לפני הסקס אני מאוד רוצה את זה אבל איך שאנחנו מתחילים החשק נעלם אני כבר לא רטובה ולא מצליחה לגמור . ניסיתי לאונן אבל גם זה לא עוזר כי אני לא מצילחה להתגרות בשום דרך . אני כול הזמן רוצה את זה עם האדם שאני נמצאת איתו ומאוד מתגרה כשהוא נוגע בי . אבל איך שהוא חודר אני פתאום נהית יבשה . מה לעשות איך אני יכולה להמשיך להתגרות ממנו גם בחדירה עצמה ?

02/11/2006 | 20:25 | מאת: שירה

שלום שנאל אין לי מושג מדוע החשק שלך נעלם דווקא בזמן החדירה. את כותבת שאת נעשית יבשה, וזה יכול להסביר מדוע העניין הופך לא נעים. מציעה לך להשתמש בג'ל על בסיס מים כדי להפוך את החדירה לקלה ונעימה יותר, ואם את זקוקה לגירוי של הדגדגן תוך כדי החדירה - השתמשי באצבעותייך תוך כדי, או באצבעותיו של בן הזוג כדי לסייע לך להגיע לאורגזמה. אם את נהנית ממין אוראלי - נסו גם את זה. אם הצלחת להגיע לאורגזמה בעבר, אין שום סיבה שלא תצליחי אחרי שנה. הרבה מההנאה המינית מצויה בראש - אם את לא מצליחה להגיע לאורגזמה בשום דרך, אולי כדאי לשקול פנייה לסיוע מקצועי (פסיכולוג) ולנסות לברר מה עוצר אותך ואיזה מחסום מעכב אותך, כי ברור לך שהבעיה אינה גופנית, כאמור לא היתה לך שום בעיה כזו בעבר. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו