אונות מוזרה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/10/2006 | 13:09 | מאת: לילך

היי אני בשנות העשרים , אני לבדי אין לי חבר לאחרונה אני מרבה לאונן , אני נהנהנת בעבר נהגתי לאונן באמבטיה , במיטה גיליתי שאני אוהבת את גופי ומאוננת מול המראה ,האמת שזה מדאיג אותי מפני שאני רק נוהגת לאונן מול המראה זה נורא מגרה אותי מה המופעה המוזרה הזו ? יום טוב לילך

02/11/2006 | 20:09 | מאת: שירה

לילך ערב טוב אוננות אמורה להיות פעולה נעימה, כך שכפי הנראה את לא חריגה אם את נהנית מהפעולה עצמה. לגבי ההתבוננות במראה תוך כדי - שילוב כל החושים בפעילות מינית היא טבעית והיא מגבירה את ההנאה. לחוש הריח, המישוש, הראייה,הטעם והשמיעה יש תפקידים מהותיים בתוך הפעילות המינית, ולא נראה לי שאת צריכה לחשוש או להיות מודאגת מכך שאת נהנית ממראה עינייך. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו