חשק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/10/2006 | 10:12 | מאת: אמילי

אני בת 28, חיה עם בן זוג משקיען במיטה אהוב ואוהב ועם זאת החשק המיני שלי מאוד נמוך. לפעמים כשמתחילים בא לי החשק אבל רוב הפעמים לא. יצויין כי יש לי יכולת להגיע לאורגזמה וכשבא לי אני יודעת מאוד להנות ממין. אני לוקחת גלולות גינרה כבר הרבה שנים, האם זה קשור? אשמח לעצה טובה מה עלי לעשות?

02/11/2006 | 20:19 | מאת: שירה

ערב טוב אמילי חשק מיני מורכב מגורמים רבים, קשה לבודד אותו משאר מרכיבי החיים ולהתייחס אליו בנפרד. כך שבתור התחלה, כדאי לדעתי לבחון את כל שאר האספקטים בחייך ולבדוק מה קורה שם: האם את במתח רב, האם את מתוסכלת או לא מסופקת מהעבודה, המשפחה או כל תחום אחר שעלול להשפיע על הרצון שלך במין ? איך מתנהלת מערכת היחסים בינך ובין בן הזוג בשאר התחומים שמחוץ למיטה ? לא ציינת האם התופעה הזאת מאפיינת אותך מאז ומעולם, או שמא מדובר רק במשהו של התקופה האחרונה. לגבי הגלולות - את יכולה לעשות הפסקה של מספר חודשים ולבדוק האם חל שיפור בחשק המיני שלך. כמו כן, רצוי שתפני לרופא הנשים שלך, תשתפי אותו בעניין ותבדקו יחד אולי יש פתרון הורמונלי שאפשר לנסות כדי לפתור את הנושא בדרך הזו. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו