אורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/10/2006 | 00:58 | מאת: עמית

אני בחורה צעירה בגילאי העשרים פלוס.הבעיה שלי היא הדרך היחידה בה אני מצליחה לגמור היא רק ע"י אוננות עצמית.כאשר קיימתי יחסי מין עם החבר, לא הייתי מצליחה לגמור. דבר שהיה מתסכל אותי ואף את חברי. ניסינו תנוחות שונות אך לשווא.כאשר בן הזוג נוגע באיבר המין שלי ומאונן אני מצליחה להגיע לסיפוק. בעת החדירה אני לא מרגישה דבר ולא מצליחה להגיע לסיפוק. מה יכולה להיות הסיבה לכך? אני קצת סגורה....... מה עליי לעשות? אודה לך על תשובתך

31/10/2006 | 08:05 | מאת: רוני

הרבה נשים לא מגיעות לאורגזמה רק מחדירה אלא זקוקות לגירוי נוסף נסו להאריך את משך המשחק המקדים והכניסו גיוון נסו להעזר בספר סקס עכשיו פול ג'ואנידס, דריק גרוס ספר זה מסביר איך להגביר את ההנאה מהמגע המיני בלי לגלוש לפורנוגרפיה. בודאי כבר קראת את "לעצמך-מיניות האשה " ע'י ברבך לוני גרפילד http://www.mitos.co.il/Book/BookFocus.asp?ID=123356&PopupID=0

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו