כאבים בזמן סקס

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/10/2006 | 21:31 | מאת: אלינור

שלום, שמי אלינור אני בת 23 ועדיין יש לי כאבים חזקים בזמן סקס השאלה שלי אם יש איזה משהו שאני יכולה על מנת שהכאבים יפסקו

31/10/2006 | 08:07 | מאת: רוני

ראשית יש לוודא ים רופא נשים שאין בעיה רפואית הגורמת לכאב אם הכאב ממשיך יתכן ואת סובלת מבעיה רגשית המכווצת את הנרתיק וגורמת לכאב וחוסר הנאה מחדירה במקרה כזה עלייך לפנות לסקסולוג

31/10/2006 | 08:08 | מאת: רוני

ראשית יש לוודא ים רופא נשים שאין בעיה רפואית הגורמת לכאב אם הכאב ממשיך יתכן ואת סובלת מבעיה רגשית המכווצת את הנרתיק וגורמת לכאב וחוסר הנאה מחדירה במקרה כזה עלייך לפנות לסקסולוג

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו