טיפול מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/10/2006 | 10:17 | מאת: יעל

מתי ועבורי מומלץ (אם בכלל) להשתמש בסרוגייט?

30/10/2006 | 10:39 | מאת: דורון

דרך כלל הפונים לטיפול אל סרוגייט הם גברים. לא ידוע לי על טיפול כזה לנשים. אם תסבירי יותר בפרטים מה בדיוק בעיה שלך אפשר יהיה לעזור יותר. טיפול אצל סרוגייט מתאים לאנשים חסרי ניסיון מיני על רקע של עכבות נפשיות. חוסר יכולת ליצור קשר שיוביל לאינטימיות משמעותית ואמיתית. האם זה מתאים לך? ידוע לי שבמרפאה של דר' רונית אלוני יש טיפול של סרוגייט אם את רוצה פרטים שלחי לי הודעה במייל.

30/10/2006 | 19:06 | מאת: שירה

שלום אנא הפני את שאלתך לפורום סקסולוגיה באתר זה, ואני משוכנעת שתקבלי את כל הפרטים הדרושים לך. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו